Jeroen Laarakkers. Klokkenluider. Adviseur. Woordvoerder.

Diensten

Advies

Strategie en advies voor een sterk dossier

Fouten zijn snel gemaakt, met als gevolg een zwak dossier of zelfs een reden voor ontslag. Denk aan een gemiste oproep voor de bedrijfsarts, of een impulsief of onhandig antwoord aan uw manager. Laat u daarom strategisch adviseren! Dit kan meestal telefonisch of per mail. Met een goed dossier staat u uiteindelijk ijzersterk. Kosten: EUR 85,- p/u ex. BTW. Klik hier voor contact.

Gesprek

Gesprekken met uw werkgever

Spreken met uw manager of HRM is risicovol als u onder druk staat. Zij zijn specialist in communicatieve trucs. U kunt dingen zeggen die uw positie ondermijnen, u kunt verbaal in een hoek worden gedrukt of men legt u woorden in de mond. Als vertrouwenspersoon of adviseur kan ik met u meegaan en desgewenst namens u het woord doen. Kosten: EUR 85,- p/u ex. BTW, ex. reiskosten. Klik hier voor contact.

Lezing

Lezing door een klokkenluider

Als erkend klokkenluider verzorg ik lezingen over integriteit, klokkenluiden en integer bestuur. De zaak Laarakkers/TNO dient hierbij als rijke illustratie en inspiratie. Lezingen kunnen zowel publiek als in besloten kring worden gegeven. Een lezing is maatwerk. Afhankelijk van het onderwerp en de doelgroep maak ik graag een offerte voor u. Klik hier voor contact.